מאת הילה אפללו
|
מרכיבים
8 כפות קמח מלא
5 כפות סוכר קנים
1 כפית אבקת אפייה
1.5 כפית קינמון
קורט מלח
4 ביצים
100 גרם צימוקים
50 גרם מישמשים מיובשים
50 גרם דבלים
50 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
50 גרם אגוזי המלך
50 גרם זרעי חמניה
50 גרם שקדים פרוסים
אופן הכנה
מכניסים לקערה את הקמח, הסוכר, אבקת האפיה, המלח והקינמון.
מוסיפים את הביצים, הפירות היבשים, האגוזים והזרעים ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים כ-20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
נותנים ל"עוגה" להתקרר מעט, מוציאים מהתבנית, פורסים לפרוסות דקיקות.
מפזרים את הפרוסות על גבי תבנית אפיה ומכניסים שוב לתנור לעד 10 דקות, בחום נמוך.
מצננים היטב, ושומרים בכלי אחסון יבש ואטום.
|