מאת תום סויצקי
|
חומרים
½ כוס רסק תפוחים ½ כוס סוכר חום 1 ביצה 1/4 כוס מיץ תפוחים/תפוזים/משקה סויה 3/4 כוס קמח מלא, פחות כף וחצי 3/4 כפית אבקת אפיה 1/3 כוס קוקוס טחון 3 משמשים, חתוכים לקוביות
לזיגוג: מעט רסק מישמשים מהול במעט מים אופן הכנה
1. תנור ל- 180 מעלות. 2. לערבב חומרים יבשים לחוד, ורטובים לחוד, ולאחד. 3. לקמח את קוביות המישמש, להוסיף לבלילה ולמזוג לתבנית שקעים. 4. לאפות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. 5. אפשר לקשט בעיגולי שוקול דחרובים, בסרטי מישמיש או בזיגוג כמובן שניתן להחליף את המישמשים בפירות כמו תפוח, שזיף, תותים קשים, וכדי להבטיח שלא יסמרטטו, לגלגל אותם בקמח לפני ההוספה לבלילה. |