מאת עדי נויימן - רוטברג
|
החומרים
1.5 כוסות שומשום מלא 3.5 כוסות פצפוצי אורז 1/2 כוס טחינה משומשום מלא 1/2 כוס דבש
אופן ההכנה
לחמם על אש קטנה את הטחינה עם הדבש ולבחוש עד שמתקבלת עיסה אחידה (לא להרתיח). להוסיף תוך כדי בחישה את השומשום ולאחר מכן את האורז עד לקבלת עיסה אחידה עד כמה שניתן. לשים בתבנית פיירקס לשטח ולהדק היטב בתבנית. רצוי לשים במקרר לשעתיים שיתקשה מעט או לזלול כשעדיין חמים. (לחלק לקוביות קטנות בעזרת סכין) |