מאת הילה אפללו
|
חומרים 1 כוס קמח מחיטה מלאה 1 כוס מים 1 ביצה 1 כפית א. אפיה 1 כף סוכר קנים 1/4 כפית מלח 1 כף קינמון (אופציה) 2 כפות שמן קנולה מכבישה קרה אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים ביחד עד שמתקבלת בלילה אחידה. מוסיפים 1/2 כף שמן קנולה ומורחים בעדינות ובאופן אחיד על כל המחבת באמצעות מטלית או נייר מזליפים בעזרת מצקת לפי הגודל הרצוי, הפנקייק מתמלא לאט לאט בבועות וחורים קטנטנים, כשהתהליך מסתיים הופכים אותו. אם התחתית נשרפת לפני שמפסיק הבעבוע, סימן שהאש חזקה מדי. |