איתי בר השף האורגני שלנו, הוא הבעלים של "המטבח-אוכל מוטעם אישית", מתמחה בבישול אורגני, מזין, בריא וכמובן טעים, המציע אוכל אורגני על בסיס שבועי למשפחות ויחידים, כמו כן מעביר איתי סדנאות בריאות ואירועי בוטיק עד 80 איש. איתי ישתף אותנו מדי שבוע ברעיונות, טיפים ומתכונים פשוטים, בריאים וטעימים להפליא.
|
מאת איתי בר
|
איתי בר, השף האורגני שלנו החליט לבחון את תגובת הגוף שלו לגלוטן, חלק מהתהליך היה להימנע לחלוטין מגלוטן, למשך כשבוע. הוא גילה שהמשימה לא קלה בכלל, אבל עם יצירתיות ולא מעט שעות מטבח הצליח לעשות את זה מגוון וכמובן טעים.
|
מאת איתי בר
|
הקיץ בעיצומו, הילדים כבר יותר מחודש בחופש, עברו קייטנות, היו בים, בבריכה, טיילו בארץ ובקניונים ומה עכשיו? יש עוד קצת פחות מחודש לכיף של הילדים ולסיוט של ההורים מה עושים? ממשיכים לרבוץ מול הטלוויזיה או לריב אחד עם השני עד דמעות? אז זהו שלא!!!
|
|
מאת איתי בר
|
השף האורגני שלנו, איתי בר, בסך הכל רצה לכתוב קצת על פירות קיץ, ולתת לנו מתכונים נפלאים ומתוקים, שירעננו את הימים החמים. הוא יצא לקניות, השווה מחירים ונדהם לגלות איזה פער גדול יש בין הפירות האורגניים לאלו הרגילים. לפניכם מסקנות קצת עצובות ומתכונים שמחים.
|
|
מאת איתי בר
|
שיא הקיץ והכוכבת הגדולה של המטבח הישראלי נמצאת בכל מקום ובכל הצורות. היא בריאה, (אבל לא לכולם), טעימה, עסיסית וסקסית -קבלו את העגבנייה !!! איתי בר, השף האורגני שלנו, מדבר קצת על היסטוריה, טיפים, רעיונות וכמה מתכונים אורגניים קלילים וטעימים לקיץ.
|
|
מאת איתי בר
|
בכל שבוע תוכלו לקבל הצצה לתוך המטבח האורגני המופלא של איתי בר, השף שלנו. הוא ידאג להדריך לכוון אותנו בנבכי המטבח האורגני, יעזור לנו להפוך את הבריא מאד לטעים כל-כך, ישתף אותנו במתכונים הנפלאים והפשוטים שהוא רוקח. אתם מוזמנים להיכנס ולבקר, להכיר את איתי, את הרקע שלו ולהתפנק עם שני מתכונים לסלט בורגול ולמג'דרה, פשוטים, בריאים וטעימים. לבלוג של איתי לחצו כאן.
|
|
|